Vjenčanja

SCHON BLICK mjesto je koje postavlja nove standarde proslava svih onih trenutaka koji se događaju samo jednom u Vašem životu i nikako ne smiju biti prepušteni slučaju. Na samo 10 minuta vožnje od Požege,smjestio se jedinstven prostor za naj bajkovitije proslave koji će Vam ostati zauvijek u sjećanju i srcu. U podnožju Papuka zelena je oaza mira u srcu Slavonije, imanje koje vam može ponuditi salu za svadbe i proslave, restoran, sobe sa terasom na vodi za kraći ili duži boravak, bazen. Za sve naše goste osiguran je parking.

Za vas dragi budući mladenci sa zadovoljstvom ćemo organizirati momačku i djevojačku večer, pred svadbeni domjenak (doček gostiju) , vjenčanje i svečanu svadbenu večeru u našoj novo uređenoj dvorani/sali (kapacitet do 200 osoba).

Iskoristite priliku za vrhunsko fotografiranje na našem imanju i neka vaše vjenčanje ostane u nezaboravnom sjećanju Vama i Vašim uzvanicima.

“Prepustite našem iskusnom timu organizaciju jednog od najvažnijih dana u vašem životu.”

Zajedno s nama isplanirajte vaše vjenčanje iz snova.

  • Svadbena večera u novo uređenoj sali s naglaskom na bijelim detaljima, u ljetnim mjesecima poluotvorena s pogledom na prekrasnu prirodu.
  • Kapacitet sale je do 200 osoba.
  • Okrugli stolovi u sali i vanjska terasa pod zvijezdama tople ljetne noći upotpunjavaju pravi dojam jedne profinjenje svadbene svečanosti.
  • Vrhunska hrana, uslužna i profesionalna posluga.
  • Naši mladenci na poklon dobivaju sobu kako bi svoju bračnu noć proveli što romantičnije!